Workshops og oplæg

Bo laver workshops og oplæg for fagpersoner og øvrige interessede, der vil have inspiration til, hvordan man kan arbejde med mænd i udsatte positioner i fællesskaber i naturen.

Bo tager udgangspunkt i Mandefællesskabers arbejde med mænd, hvor især ensomhed er endnu en sten på vejen mod arbejdsmarkedet og som er en faktor, der er vigtig at forstå og vide, hvordan man kan imødegå.

Workhops og oplæg er en blanding af nogle af de øvelser, vi laver for at understøtte tillid, fællesskab og relationer mændene imellem, fortællinger fra skoven krydret med den seneste viden om mænd i udsatte positioner.
Bo blander sig også i debatten om mænd i udsatte positioner. Læs mere under presseomtale.

Referencer

I de seneste år har Bo lavet workshops og oplæg for:

  • Workshop for 20 mænd +60 år i Vallensbæk Kommune, der skulle kick-starte mandefællesskabet Den gode kammerat i oktober 2020. Se artikel om workshoppen på side 7.
  • Workshop og oplæg om Mandefællesskabers arbejde på Amager Fælled i marts 2020 for amerikanske udvekslingsstuderende, der er i Danmark for bl.a. at læse et fag om maskulinitet i Skandinavien.
  • Virksomhedens Schultz’ månedsmøde i december 2019 med et indlæg om Mandefællesskabers arbejde.
  • Et praktikeroplæg for sundhedsfaglige i Sund By Netværkets temagruppe, Natur Udeliv og Sundhedsfremme i oktober 2019.
  • Inspirationskonference for Men’s Health Week 2019 i januar 2019.
  • Ringsted Kommunes projekt for mænd med kronisk sygdom i efteråret 2017.

Interesseret i et oplæg eller en workshop?

Kontakt Bo, hvis din kommune, virksomhed eller organisation ønsker input til, hvordan I kan arbejde med mænd i udsatte positioner i fællesskaber.