“Det er en ny tilgang til at hjælpe fastlåste mænd, der normalt bliver håndteret i et velmenende, men meget kvindedomineret system. Vi kan se, at det gør en stor forskel, når de kommer sammen ud i naturen og eksempelvis bygger en tømmerflåde eller sidder omkring et bål. Her ser de andre mænd med samme udfordringer i øjnene og kan lettere åbne op for en glemt energi, der styrker deres indre motivation til at rykke sig ud af den situation, de er endt i.”

– I Kristeligt Dagblad 4. janaur 2019.

Troels van DijkOmrådeleder, Jobcenter Odsherred

“I ressourceforløb kan man godt føle sig mindre værd. Her har forløbet givet mig mere tro på mig selv og gjort mig bedre rustet til at møde udfordringer på en arbejdsplads.”

KlausI ressourceforløb og deltager på URkraft - mænd, bål og fællesskab

“Det har været hårdt at indse, at jeg ikke kan det samme som før min ulykke. URkraft-forløbet har haft stor effekt på mig, da jeg har indset og accepteret, at situationen nu er en anden, end før min ulykke.”

Thomas HAktivitetsparat kontanthjælpsmodtager og deltager i URkraft - mænd, bål og fællesskab

“Urkraft-forløbet har virkelig styrket mig mentalt som socialt og har medvirket til, at mine praktikker er gået så godt, at jeg nu er bevilget fleksjob, hvilket – pga min fysiske udfordringer – har været mit mål”

Thomas AAktivitetsparat kontanthjælpsmodtager og deltager i URkraft - mænd, bål og fællesskab

“Hvis jeg kunne få et fællesskab, som jeg har fået via URkraft på en arbejdsplads, så ville lykken være gjort. Der bliver taget godt hensyn til hinanden, så det er jo drømmen.”

KlausI ressourceforløb og deltager på URkraft - mænd, bål og fællesskab

“Jeg kan mærke, at jeg har fået det mentalt bedre ved at fortælle om min fortid og mine nuværende problemer. Jeg har fået mere selvværd og selvtillid, fordi man bliver hørt og får feedback fra de andre.”

Thomas RI ressourceforløb og deltager på URkraft - mænd, bål og fællesskab

“Siden starten på URkraft er jeg begyndt i træningscenter, og jeg har fået langt mere mental og psykisk styrke.”

StevenI ressourceforløb og deltager på URkraft - mænd, bål og fællesskab

“Jeg har fundet ud af, at jeg egentlig kan kan mere, end jeg troede, og så er jeg blevet den mand, jeg gerne vil være.”

Thomas HAktivitetsparat kontanthjælpsmodtager og deltager i URkraft - mænd, bål og fællesskab

”I DareGender har vi haft kæmpe faglig fornøjelse af Bo. Han har været med til at sparke vores mandegrupper i naturen i gang, og har også været facilitator på DareGenders første fællesskabsforløb for vores medlemmer og frivillige. Bo evner på enkel vis at sætte trygge rammer, med enkle greb og klar tale at få deltagerne til at dele deres udfordringer og ikke mindst give konkrete redskaber til at komme videre i livet. Vi samarbejder løbende med Bo og vi kan altid trække på hans faglige kompetencer i udviklingen af vores arbejde med mandefællesskaber”

Henriette HøjbergSekretariatsleder i DareGender