Bo Johannes Thiesen

Stifter & ejer, Mandefællesskaber

Bo (f. 1978) er drevet af ønsket om at skabe sunde og stærke mandefællesskaber for mænd, der står på kanten af samfundet.
Mænd der – efter egne udsagn – lider af ensomhed og som på et eller andet tidspunkt er kommet i en situation, hvor de er røget af sporet.

Gennem mandefællesskaberne i naturen får mændene mulighed for at få et nyt blik på sig selv og hinanden. Og dét kan give det rygstød, som de har brug for, for at tage det næste skridt i livet.
Derfor organiserer og faciliterer han fællesskaber for mænd på kanten!

Bo har igennem en årrække faciliteret diverse workshops og processer.
Hans faciliteringsstil er dels baseret på ældre traditioner for fællesskabelse og dels de værktøjer, han har opnået fra den 1-årige uddannelse Den Professionelle Fællesskaber, som han afsluttede i juni 2017.

Før han grundlagde Mandefællesskaber i efteråret 2016 har han en baggrund som cand.mag. med primært projektledelsesstillinger i Danmark og Mellemøsten.

Peter Bertel Goldek

ID Life Coach og kropsterapeut

Peter (f. 1976) er medfacilitator på URkraft – mænd, bål og fællesskab.

Peter har mange års erfaring med mandearbejde. Peter har et særligt øje for, hvordan vi bruger vores vrede og aggressivitet konstruktivt i et trygt fællesskab med andre mænd. For når vi gør og tør det, så lærer vi også at sætte grænser og retning i vores liv.
Med baggrund i det fokus har han udviklet konceptet Kraftfuld Udveksling, som han løbende bringer i spil på vores møder.

Læs mere om Peter her

Robin Popelsky

Kok

Robin (f. 1979) er kok og vild med at lave mad over bål i naturen og af naturens skattekammer.

Robin deltager som minimum én gang på de forløb, Mandefælleskaber afholder – for mad skaber fællesskab!

Robin har en baggrund som restaurantejer på Jægersborggade på Nørrebro i Købehavn og er nu køkkenchef på Gerlev Idrætshøjskole.

Dorthe Pedersen

Geoguide og naturvejleder

Dorthe er uddannet geoguide og naturvejleder og hjælper os med bedre at forstå, hvad vi kan bruge naturen til. Dorthe deltager på en række af møderne på vores forløb, for at mændene kan få skærpet deres naturkompetencer, så de kan drage nytte af naturen under og efter forløbets afslutning.

Hun er oprindelig uddannet socialpædagog med efteruddannelse i voksenpædagogik og har derfor rigtig god forståelse for målgruppen. Erfaringsmæssigt bliver hun derfor hurtigt en naturlig del af fællesskabet.

Ud over Bo, Peter, Robin og Dorthe, så samarbejder Mandefællesskaber – fra opgave til opgave – med dygtige samarbejdspartnere, coaches og/eller mænd, der har erfaring med at arbejde med mænd i fællesskaber.