Bo Johannes Thiesen

Stifter & ejer

Bo (f. 1978) brænder for at skabe sunde og stærke mandefællesskaber for mænd, der står på kanten af samfundet. Mandefællesskaber der fungerer som startskuddet for mændenes bevægelse tilbage mod arbejdsmarkedet.

Bo har igennem en årrække faciliteret diverse workshops og processer.
Hans faciliteringsstil er dels baseret på ældre traditioner for fællesskabelse og dels de værktøjer, han har opnået fra den 1-årige uddannelse Den Professionelle Fællesskaber, som han afsluttede i juni 2017.

Bo bliver også brugt til at afholde workshops og oplæg.

Derudover blander han sig i debatten om mænd i udsatte positioner.

Bo har en en baggrund som cand.mag. og har – før han grundlagde Mandefællesskaber i 2016 – primært arbejdet med projektledelse i Danmark og Mellemøsten.

Peter Bertel Goldek

Facilitator

Peter (f. 1976) er uddannet ID Life Coach og kropsterapeut fra Totum Kropsterapi.

Peter har flere års erfaring med mandearbejde. Peter har et særligt øje for, hvordan vi bruger vores vrede og aggressivitet konstruktivt i et trygt fællesskab med andre mænd. For når vi gør og tør det, så lærer vi også at sætte grænser og retning i vores liv. Dette bringer han blandt andet i spil på vores møder.

Jesper Kjær

Facilitator

Ud over at facilitere URkraft, så er Jesper (f. 1974) parterapeut. Han er certificeret LIFE-Coach fra ID Academy v/ Ole Vadum Dahl.  Jesper har endvidere taget kurser om personlig ledelse samt narrativ og systemisk coaching. Endelig har Jesper over 10 års erfaring med at facilitere mandegrupper.
Det er de erfaringer og kompetencer, han bringer i spil, når han støtter og motiverer deltagerne i URkraft-forløbene.

Tommy Sørensen

Projektmedarbejder på projekt “Fodfæste gennem naturen”

Tommy (f. 1969) har en stor passion for og erfaring med outdoorliv, og hvordan naturen kan bruges som ressource i arbejdet med mennesker i udsatte positioner. Tommy.
Med sin kandidatgrad i spansk og idræt fra SDU i Odense har han også et særligt fokus på, hvordan brugen af fysisk aktivitet i naturen kan være en driver i arbejdet med borgere i udsatte positioner.
Han har desuden i en lang årrække arbejdet med indsatte i danske fængsler samt har han erfaring med at arbejde med kontanthjælpsmodtagere i kortere forløb i naturen gennem nytteindsatsen.

Signe Mandrup Østerlund

Virksomhedskonsulent

Signe (f 1974) har gennem hele sit arbejdsliv arbejde med og for trivsel i arbejdslivet. De seneste 10 år har hun som mentor og coach støttet mennesker, som står på kanten af arbejdsmarkedet. Hun har et særligt øje for det enkelte menneskes styrker og ressourcer og kan ad denne vej skabe det gode virksomhedsmatch. I URkraft finder Signe de gode praktikpladser, og sikrer at praktikken bliver en positiv og udviklende oplevelse.

Hun er uddannet inden for voksenpædagogik og certificeret life- og business coach.

Dorthe Pedersen

Geoguide og naturvejleder

Dorthe er uddannet geoguide og naturvejleder og hjælper os med bedre at forstå, hvad vi kan bruge naturen til. Dorthe deltager på en række af møderne på vores forløb, for at mændene kan få skærpet deres naturkompetencer, så de kan drage nytte af naturen under og efter forløbets afslutning.

Hun er oprindelig uddannet socialpædagog med efteruddannelse i voksenpædagogik og har derfor rigtig god forståelse for målgruppen. Erfaringsmæssigt bliver hun derfor hurtigt en naturlig del af fællesskabet.

Robin Popelsky

Kok

Robin (f. 1979) er kok og vild med at lave mad over bål i naturen og af naturens skattekammer.

Robin og Dorthe er Mandefællesskabers madfællesskabere – for mad skaber fællesskab!

Robin har en baggrund som restaurantejer på Jægersborggade på Nørrebro i Købehavn og er nu køkkenchef på Gerlev Idrætshøjskole.

Ud over Bo, Peter, Jesper, Tommy, Signe, Dorthe og Robin, så samarbejder Mandefællesskaber – fra opgave til opgave – med dygtige samarbejdspartnere, coaches og/eller mænd, der har erfaring med at arbejde med mænd i fællesskaber.