Bo Johannes Thiesen

Stifter & ejer, Mandefællesskaber

Bo (f. 1978) er drevet af ønsket om at skabe sunde og stærke mandefællesskaber for mænd, der står på kanten af samfundet.
Mænd der – efter egne udsagn – lider af ensomhed og som på et eller andet tidspunkt er kommet i en situation, hvor de er kørt fast.

Bo har igennem en årrække faciliteret diverse workshops og processer.
Hans faciliteringsstil er dels baseret på ældre traditioner for fællesskabelse og dels de værktøjer, han har opnået fra den 1-årige uddannelse Den Professionelle Fællesskaber, som han afsluttede i juni 2017.

Bo bliver også brugt som oplægsholder på feltet.
Han har bl.a. holdt oplæg på Inspirationskonferencen for Men’s Health Week i januar 2019 om Mandefællesskabers arbejde med mænd i naturen, et praktikeroplæg for sundhedsfaglige i Sund By Netværkets temagruppe, Natur Udeliv og Sundhedsfremme i oktober 2019 og senest deltog han i december 2019 i virksomhedens Schultz’ månedsmøde med et indlæg om Mandefællesskabers arbejde.
Derudover blander han sig i debatten om mænd i udsatte positioner. Læs mere om det under presseomtale.

Bo har en en baggrund som cand.mag. og har – før han grundlagde Mandefællesskaber i 2016 – primært arbejdet med projektledelse i Danmark og Mellemøsten.

Peter Bertel Goldek

ID Life Coach og kropsterapeut

Peter (f. 1976) er medfacilitator på URkraft – mænd, bål og fællesskab.

Peter har mange års erfaring med mandearbejde. Peter har et særligt øje for, hvordan vi bruger vores vrede og aggressivitet konstruktivt i et trygt fællesskab med andre mænd. For når vi gør og tør det, så lærer vi også at sætte grænser og retning i vores liv.
Med baggrund i det fokus har han udviklet konceptet Kraftfuld Udveksling, som han løbende bringer i spil på vores møder.

Læs mere om Peter her

Signe Mandrup Østerlund

Virksomhedskonsulent

Signe (f 1974) har gennem hele sit arbejdsliv arbejde med og for trivsel i arbejdslivet. De seneste 10 år har hun som mentor og coach støttet mennesker, som står på kanten af arbejdsmarkedet. Hun har et særligt øje for det enkelte menneskes styrker og ressourcer og kan ad denne vej skabe det gode virksomhedsmatch. I URkraft finder Signe de gode praktikpladser, og sikrer at praktikken bliver en positiv og udviklende oplevelse.

Hun er uddannet inden for voksenpædagogik og certificeret life- og business coach.

Dorthe Pedersen

Geoguide og naturvejleder

Dorthe er uddannet geoguide og naturvejleder og hjælper os med bedre at forstå, hvad vi kan bruge naturen til. Dorthe deltager på en række af møderne på vores forløb, for at mændene kan få skærpet deres naturkompetencer, så de kan drage nytte af naturen under og efter forløbets afslutning.

Hun er oprindelig uddannet socialpædagog med efteruddannelse i voksenpædagogik og har derfor rigtig god forståelse for målgruppen. Erfaringsmæssigt bliver hun derfor hurtigt en naturlig del af fællesskabet.

Robin Popelsky

Kok

Robin (f. 1979) er kok og vild med at lave mad over bål i naturen og af naturens skattekammer.

Robin og Dorthe er Mandefællesskabers madfællesskabere – for mad skaber fællesskab!

Robin har en baggrund som restaurantejer på Jægersborggade på Nørrebro i Købehavn og er nu køkkenchef på Gerlev Idrætshøjskole.

Ud over Bo, Peter, Signe, Dorthe og Robin, så samarbejder Mandefællesskaber – fra opgave til opgave – med dygtige samarbejdspartnere, coaches og/eller mænd, der har erfaring med at arbejde med mænd i fællesskaber.