Bo Johannes Thiesen

Stifter & ejer, Mandefællesskaber

Bo (f. 1978) er drevet af ønsket om at skabe sunde og stærke mandefællesskaber for mænd, der står på kanten af samfundet.
Mænd der – efter egne udsagn – lider af ensomhed og som på et eller andet tidspunkt er kommet i en situation, hvor de er røget af arbejdsmarkedet.

Gennem mandefællesskaberne i naturen og omkring bålet får de mulighed for at få et nyt blik på sig selv og hinanden, og det kan give det rygstød, som de har brug for at tage det næste skridt i livet.
Derfor organiserer og faciliterer han fællesskaber for mænd på kanten!

Bo har igennem en årrække faciliteret diverse workshops og processer.
Hans faciliteringsstil er dels baseret på ældre traditioner for fællesskabelse og dels de værktøjer, han har opnået fra den 1-årige uddannelse Den Professionelle Fællesskaber, som han afsluttede i juni 2017.

Før han grundlagde Mandefællesskaber i efteråret 2016 har han en baggrund som cand.mag. med primært projektledelse i Danmark og Mellemøsten.

Peter Bertel Goldek

ID Life Coach og kropsterapeut

Peter (f. 1976) og Bos samarbejde startede med en fælles interesse i mænd i fællesskaber. Den fælles interesse gav mange snakke, og de har nu fundet ind i et samarbejde, hvor Peter er med som facilitator på URkraft – mænd, bål og fællesskab i Køge i efteråret 2018.

Peter har nemlig et spændende fokus, som han er meget optaget af, og som der er brug for i Mandefællesskaber. Nemlig hvordan vi bruger vores vrede og aggressivitet – konstruktivt.
Med baggrund i det fokus har han udviklet konceptet Kraftfuld Udveksling, som han vil bringe i spil på møderne.

Læs mere om Peter her

Robin Popelsky

Kok

Robin (f. 1979) kontaktede Bo, da han startede Mandefællesskaber, da han er kok og vild med at lave mad i naturen og af naturens skattekammer.

Bo tøvede ikke længe med at takke ja til Robins invitation om at samarbejde, da – han ud over at være hyggelig at være i selskab med og møder folk, hvor de er – kan noget helt særligt med mad i naturen.

Det har betydet, at Robin deltager som minimum én gang på de forløb, Mandefælleskaber afholder – for mad skaber fællesskab!

Robin har en baggrund som restaurantejer på Jægersborggade på Nørrebro i Købehavn og er nu køkkenchef på Gerlev Idrætshøjskole.